Takaisin

Onko opiskelupaikka taskussa ja etsit vuokrakotia Turusta?

”Turku on erityisen viihtyisä ja eläväinen kaupunki sekä mahtava kesäkaupunki. Opiskelukampukset sijaitsevat lähellä keskustaa, ja joka puolelle on erinomaiset kulkuyhteydet. Turussa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kuten festareita, ja tietenkin erilaisia opiskelijatapahtumia.”

Meiltä löytyy kaikenlaisia neliöitä kaikenlaisiin tarpeisiin!

Turun toimistomme palvelee kodinetsijöitä Varsinais-Suomesta Satakuntaan ja aina Vaasaan saakka. Isona opiskelijakaupunkina Turussa on paljon myös opiskelijoita, joten uutta kotia kannattaa hakea heti, kun opiskelupaikan saa – parhaimmillaan valikoima on alkukesästä.

Asuntokantamme on monimuotoista, ja koteja löytyy kompakteista yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Turun seudulla asuntoja on lähes 3500, joten varmasti löydämme jokaiseen elämäntilanteeseen sopivan!

Palvelemme koko kesän

Turun tiimissämme työskentelee kolme vuokrausneuvottelijaa, yksi back office -assistentti ja yksi kesätyöntekijä. Kaikkiaan alueella työskentelee 19 vuokraajaa, jotka auttavat myös kesällä sopivan kodin haussa.

Kesällä,1.6.–31.8.2024, asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9.00–15.00. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 389 6000 tai sähköpostitse vuokraus@kodisto.fi.

Tervetuloa Turkuun ja asukkaaksi Kodisto-kotiin!