Takaisin

Helpotusta vuokra-asunnon loppusiivoukseen

Vuokra-asunnon muuttosiivous eli loppusiivous

Muuttaminen on jännittävää ja hauskaa, mutta myös stressaavaa ja vaivalloista. Tilaa Kodisto x Sivina -muuttosiivous, niin saat yhden taakan pois harteiltasi!

Kodisto x Sivina muuttosiivous

Kodiston yhteistyökumppani Sivina Kotipalvelut Oy hoitaa muuttosiivouksen joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti ammattilaisten välinein ja ympäristöystävällisin Joutsenmerkki-puhdistusainein. Muuttosiivous tehdään Kodiston loppusiivousohjeen mukaisesti.

Tiesithän, että saat hyödynnettyä kotitalousvähennystä Sivinan muuttosiivoukseen? Kotitalousvähennyksen avulla saat vähentää osan kuluista verotuksessa. Vuonna 2024 vähennyksen määrä on 60% ja omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä.

Sivina cleaning

Tilaa muuttosiivous helposti yhdellä yhteydenotolla!

Tilaa muuttosiivous ottamalla suoraan yhteyttä Sivinan paikalliseen palveluesimieheen, jonka kanssa voit sopia sinulle sopivan siivousajan. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

Muistathan mainita Kodisto x Sivina -muuttosiivouksen. Suosittelemme tilauksen tekemistä vähintään viikkoa ennen muuttoa.

Annamme siivoukselle 100 %:n laatutakuun. Mikäli laatu ei vastaa sovittua, tulemme veloituksetta siivoamaan puutteelliset paikat uudestaan. Tilaamalla Kodisto x Sivina -muuttosiivouksen varmistat, että asunto on puhdas ja muuttovalmis tulevaa vuokralaista varten!

Katso hinnasto ja lisätiedot sivina.fi/kodisto!