Ladataan

Monipuolista asumista Vantaan Tikkurilassa

Takaisin

Monipuolista asumista Vantaan Tikkurilassa

Neilikkatie 4

Neilikkatie 4:ssä sijaitsee työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamia asuntoja. Asuntoihin on tehty kokonaisvaltainen remontti ja sen lisäksi viereen on rakennettu täysin uusi uudiskohde. Asunnot on viimeistelty skandinaavisesti ja toimivan pohjan ansiosta saat sisustettua kotisi helposti mieleiseksesi.

Neilikkatie 4 G

Juna-asema ja Tikkurilan kattavat palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Pääset myös nopeasti lenkkipoluille Keravanjoen varteen, joka virtaa aivan Neilikkatien vieressä.

Tiesitkö, että näihin kohteisiin lemmikit ovat myös erittäin tervetulleita! 🐶🐱🐰

Neilikkatie 4

Tikkurila, monipuolinen alue Vantaan sydämessä

Suomen ensimmäinen rautatie rakennettiin 1860-luvulla ja Tikkurilan asema oli yksi seitsemästä ensimmäisestä asemasta. Aseman läpi kulkee vuosittain yli 12 miljoonaa matkustajaa.

Tikkurilassa onkin erinomaiset liikenneyhteydet, kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Asema on Suomen 3. vilkkain. Autolla pääsee myös nopeasti jokaiseen suuntaan, sillä Kehä 3, Tuusulanväylä ja Lahdenväylä ovat lähellä. Tikkurilaa uudistetaan jatkuvasti ja suunnitteilla on 2030-luvulla raitiotie Hakunilasta Tikkurilan kautta Aviapolikseen ja Lentoasemalle.

Tikkurila railway station

Tikkurilassa asuu yli 7200 asukasta ja aluetta ympäröi Hakkila, Hiekkaharju, Jokiniemi, Koivuhaka, Kuninkaala, Ruskeasanta, Simonkylä, Viertola ja Helsingin pitäjän kirkonkylä. Tikkurila sijaitsee lähellä Helsingin rajaa ja Tikkurilan eteläpuolella sijaitseekin Ala-Tikkurila, joka on osa Helsinkiä.

Tikkurilassa asut idyllisesti luonnon ja kulttuurin keskellä. Aseman lähellä sijaitsee tiedekeskus Heureka, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Kesäisin Tikkurilassa järjestetään Tikkurila Festivaali, joka on kasvanut suureksi tapahtumaksi. Tikkurilassa on hyvät urheilumahdollisuudet, sillä alueelta löytyy urheilupuistoja, joissa pääset harrastamaan mm. yleisurheilua, jalkapalloa, jääkiekkoa ja pesäpalloa.

Tikkurilassa voit siis asua nauttien kaupungin kattavista palveluista, mutta myös rentouttavasta luonnon rauhasta.

Psst! Katso Neilikkatie 4:n vapaat asunnot täältä 😍

Kategoriat