Ladataan

COVID-19

Takaisin

COVID-19 tiedote

Me Kodistolla haluamme pitää huolta asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja työntekijöidemme turvallisuudesta. Siksi teemme kaikkemme koronavirus COVID-19:n leviämisen ehkäisemiseksi. Noudatamme viranomaisten ohjeita sekä erityistä varovaisuutta kaikessa toiminnassamme. Tilanne vaatii kuitenkin erityisjärjestelyitä, joiden avulla pyrimme huolehtimaan oman henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuudesta sekä varmistamaan, että pystymme tarjoamaan palvelua mahdollisimman vähin häiriöin myös pandemian aikana.

Kodiston kautta asunnon vuokraaminen ja palvelu asumisen aikana hoituu sähköisesti. Asunnon hakeminen onnistuu kodisto.fi sivujen kautta ja asukkaidemme oman sivuston löydät osoitteesta asukas.kodisto.fi.

Turvallisuussyistä kohteilla tapahtuvat asuntoesittelyt pidetään mahdollisimman lyhyinä. Esittelyissä noudatetaan THL:n ohjeistuksen mukaista turvaväliä ja käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Henkilöstömme käyttää THL suosituksen mukaisesti maskia tilanteissa, joissa lähikontakteja on vaikeaa välttää. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme etenkin kohteiden yleisesittelyiden yhteydessä. Pyydämme myös, että asuntonäytölle ei osallistu ylimääräisiä henkilöitä.

Pyydämme, että perut asuntonäytön jos;

  • tunnet olosi vähänkään sairaaksi
  • epäilet, että sinä tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle
  • sinä tai joku lähipiiristäsi on matkustanut ulkomaille erikseen määriteltyihin riskimaihin edellisen 14 päivän aikana

Haluamme kiittää kaikkia yhteistyöstä!

Kategoriat